Tantrische massage in Brussels – Anna Berry

NIEUWE SITE, DEZELFDE DIRECTIE!

EEN FUSIE VAN UW TWEE FAVORIETE MASSAGE SALONS.

Voor uw plezier uw massage salons zullen 1, 10, 21 Mei open .

Voor uw plezier en voor meer eenvoud worden Anna Burn en Carla Berry één entiteit: Anna Berry.
De twee salons blijven dezelfde, alsook de directie, betere kwaliteit betere service en meer gemak bij de selectie van uw masseuses.

Bekijk onze nieuwe website zonder DRALEN!

Carte de fidélité Anna Berry

TANTRA

ONTDEK ONZE FILOSOFIE

HAAR ORIGINE

In het hart van het Himalaya-gebergte, kende de tantra zo’n 7000 jaar geleden haar eerste ingewijden. Een levensfilosofie met verstrengelingen in het Taoïsme, het Hindoeïsme en het Boeddhisme.
In de eerste plaats predikt de tantra voor de stimulatie van al onze zintuigen en het bereiken van zelfvoldoening. Dit door middel van de fusie van de mannelijke en vrouwelijke polariteiten, alsook door onze chakra’s en hun zeven, in ons lichaam genestelde energiepunten, te bespelen. Deze handelingen bevrijden de energie, de seksuele energie, in ons lichaam.

IN DE PRAKTIJK

Tantrische massage wordt volledig naakt beleefd, zowel door u als door de masseuse. Ze masseert beetje bij beetje uw volledig lichaam met warme olie, zoals vereist door de Hindoetraditie. U zal door het volledige lichaam van de masseuse gemasseerd worden, stapsgewijs, door haar vingers, handen, voeten, borsten, billen,… Zacht en hard tegelijkertijd, op sleeptouw genomen, net als bij een dans. De stimulatie van uw eigen sensualiteit is datgene wat een tantrische massage zo verschillend maakt.

CONTACT

AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

+32 2 319 59 65

Infos

Voor meer informatie over onze lounge of onze massages kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Anna is altijd blij om u te beantwoorden.

+32 2 319 59 65

info@annaberry.be

Sensueel, goed in je huid en vol charme?