Massages

Ontdek onze massages

Massage tantrique

*60min.:200€ – 90min.:300€ – 120min.:350€ – 30min.:150€.

Deze massage is onze signature . Het houdt vast aan het tantrische filosofie, het zal uw zintuigen prikkelen tot een sensualisme die u misschien onderschat  . In een naturistische geest, met warme olie die de jonge dame langzaan zal laten lopen langs uw lichaam .

Ver van spa’s en andere klassieke centra van massage, gaat deze massage, zeer erotisch, de grenzen van het plezier openen. Het helpt de problemen van het dagelijkse leven te vergeten, en de stress gaat verdwijnen de tijd van een massage. Terwijl uw lichaam geniet van al het gunstige van een therapeutisch massage en omdat elke masseuse de massage op haar manier uitoefent, volgens haar persoonlijkheid, haar gevoeligheid en haar definitie van tantrisme, gaat het moment dat u met de jonge dame doorbrengt uniek en onvergetelijk zijn.

MASSAGE Anna Berry

*60min.: 250€ – 90min.:350€.

Ons team bestaat uit verschillende masseuses even aantrekkelijk en verschillend de ene als de andere, en dat is ook de reden waarom wij begrijpen dat het niet zo altijd gemakkelijk is om een keuze te maken.
Vandaar dat wij u hier de mogelijkheid geven om de sensualiteit en de touch van twee verschillende masseuses te ontdekken .
Zo kun je het eerste half uur in de armen van de één, die het tweede halfuur wordt vervangen door de andere. De afwisseling zal echter vlot gebeuren, omdat u gedurende een paar minuten door vier handen wordt gemasseerd.

Massage 4 handen

*60min.: 350€.

Deze massage is gemaakt voor onze klanten die een beetje veeleisend zijn en een beetje aarzelen.
Laat u dus koesteren door twee van onze sublieme masseuses en samen met hen een onvergetelijk moment van pure symbiose te beleven.
Samen en in een grote genegenheid, wikkelen ze u met al hun kunst van het tantrisme om u naar de grenzen van het uiterst genot te brengen.

Soft domination

*60min.:280€ – 90min.:350€.

Een dienst geleverd door Alicia, Lin, Leslie, Bella en Athéna .

Seksuele praktijken evolueren volgens verschillende en uiteenlopende trends.
Tegenwoordig bieden sommige massage salons en instituten diensten in deze richting aan.
Anna Berry Massage laat haar cliënten zelf genieten van de zachte overheersing voor zichzelf.
Verken de grenzen van je gevoeligheid en waag de varianten van de naturisten massage geassocieerd met zachte overheersing met behulp van speelse accessoires.
Weg om de erotische Massage ervaring op te fleuren.

YONI & LINGAM MASSAGE

*90min.:330€

Een service van ons hele team.

Exclusief bieden wij u deze intieme massage aan. Het maakt al eeuwenlang deel uit van de tantrische traditie. De massage van de geslachtsdelen, “Yoni” voor vrouwen en “Lingam” voor mannen, concentreert zich meestal op die delen van het lichaam.
De geslachtsdelen in tantra staan ​​bekend als de wortel van onze vitaliteit. Het is essentieel om voor hen te zorgen.

De geslachtsorganen bevatten al onze herinneringen. De massage van die delen is een uitnodiging om deze vitaliteit te bevrijden en in balans te brengen.

Deze vorm van massage is anders dan de klassieke tantrische massage. De aanpak is nauwkeurig en lief om het bewustzijn te vergroten en de spanningen van die intime delen op te lossen. Geen strelingsuitwisseling, de masseuse houdt ruimte voor u vrij tijdens deze reis naar uzelf.

De masseuse begeleidt de mensen tijdens dit openingsproces. Voorafgaand aan de sessie wordt een intentie bepaald.
Ze zal ervoor zorgen dat eerst het hele lichaam ontspant, en zal er zachtjes voor zorgen dat het bewustzijn zich op het niveau van de geslachtsorganen ontwikkelt en vergroot.
Aan het einde van de sessie wordt een deelmoment geadviseerd om de ervaring te debriefen.
Dit soort massage heeft krachtige genezende effecten, brengt de emoties in evenwicht en geneest de ziel.

Een diepgaand transformerend en genezend experiment.

La gourmandise

*60min. – 270€.

Een dienst geleverd door Lin, Bella, Alicia, Ruby, Eva, Athéna, Leslie en Emmily.

Massage van de prostaat kan soms vreemd klinken. Prostaat massage is hot, het is net iets dat het mannelijke een nieuwe hoogtepunt kan bereiken dankzij de prostaat massage. De G spot kan worden gevonden. Bent u klaar om deze massage te ontdekken, laat u in volle vertrouwen door de bekwamen handen van onze masseuse gaan. Wij staan helemaal voor u klaar.