Massages

Ontdek onze massages

Massage tantrique

60min – 200€

*60min. :200€ —  90min. : 300€ — 120min. : 350€ (30min.:100)

Deze massage is onze signature . Het houdt vast aan het tantrische filosofie, het zal uw zintuigen prikkelen tot een sensualisme die u misschien onderschat  . In een naturistische geest, met warme olie die de jonge dame langzaan zal laten lopen langs uw lichaam .

Ver van spa’s en andere klassieke centra van massage, gaat deze massage, zeer erotisch, de grenzen van het plezier openen. Het helpt de problemen van het dagelijkse leven te vergeten, en de stress gaat verdwijnen de tijd van een massage. Terwijl uw lichaam geniet van al het gunstige van een therapeutisch massage en omdat elke masseuse de massage op haar manier uitoefent, volgens haar persoonlijkheid, haar gevoeligheid en haar definitie van tantrisme, gaat het moment dat u met de jonge dame doorbrengt uniek en onvergetelijk zijn.

MASSAGE Anna Berry

60min – 200€

Ons team bestaat uit verschillende masseuses even aantrekkelijk en verschillend de ene als de andere, en dat is ook de reden waarom wij begrijpen dat het niet zo altijd gemakkelijk is om een keuze te maken.
Vandaar dat wij u hier de mogelijkheid geven om de sensualiteit en de touch van twee verschillende masseuses te ontdekken .
Zo kun je het eerste half uur in de armen van de één, die het tweede halfuur wordt vervangen door de andere. De afwisseling zal echter vlot gebeuren, omdat u gedurende een paar minuten door vier handen wordt gemasseerd.

Massage 4 handen

60min. – 350€

Deze massage is gemaakt voor onze klanten die een beetje veeleisend zijn en een beetje aarzelen.
Laat u dus koesteren door twee van onze sublieme masseuses en samen met hen een onvergetelijk moment van pure symbiose te beleven.
Samen en in een grote genegenheid, wikkelen ze u met al hun kunst van het tantrisme om u naar de grenzen van het uiterst genot te brengen.

Soft domination

60min – 260€

*60min. : 260€ —  90min. : 350€ 

Seksuele praktijken evolueren volgens verschillende en uiteenlopende trends.
Tegenwoordig bieden sommige massage salons en instituten diensten in deze richting aan.
Anna Berry Massage laat haar cliënten zelf genieten van de zachte overheersing voor zichzelf.
Verken de grenzen van je gevoeligheid en waag de varianten van de naturisten massage geassocieerd met zachte overheersing met behulp van speelse accessoires.
Weg om de erotische Massage ervaring op te fleuren.

Massage Nuru.

60min – 250€

Nuru massage is speciaal geschikt voor personen die houden van sensuele massage.  Nuru massage is een sensuele en intieme massage met een full body contact. De meest erotische zones gemasseerd met tantrische bewegingen.  Het gehele lichaam wordt ontspannen, de gevoeligheid van de persoon wordt gestimuleerd.  Het leidt tot erotische en intense gevoelens. Als de sensuele massage erotisch wordt, zal de passie en opwinding nog meer toenemen. Deze methode gaat de energie in het lichaam vrijmaken en de spieren ontspannen en de seksuele lust laten toenemen.

La gourmandise

60min. – 250€

Massage van de prostaat kan soms vreemd klinken. Prostaat massage is hot, het is net iets dat het mannelijke een nieuwe hoogtepunt kan bereiken dankzij de prostaat massage. De G spot kan worden gevonden. Bent u klaar om deze massage te ontdekken, laat u in volle vertrouwen door de bekwamen handen van onze masseuse gaan. Wij staan helemaal voor u klaar.